10% reducere pentru persoanele juridice.

Baloane Latex Baby

Afișez toate cele 20 de rezultate

Baloanele din latex pentru copii și bebeluși sunt prima alegere a părinților datorită calităților pe care le are latexul. Fiind un material non-toxic și biodegradabil, este 100% sigur pentru copilași.  

Baloanele din latex pentru copii sunt alegeri bune pentru petrecerile de copii, pentru botez sau pentru aniversări. Sunt folosite pentru decorul meselor sau tavanului, dar și pentru amenajarea de panouri foto sau colțuri decorative. 

Baloanele din latex pot fi umflate cu aer sau cu heliu și pot fi aranjate în forme diferite și sunt potrivite pentru petrecerile de dezvăluire a sexului copilului. Mulți părinți aleg aceste baloane tocmai pentru că sunt o modalitate excelentă de a marca o zi specială sau de a distra copii. În plus, folosind baloane din latex pentru petrecerile de botez, îți poți transforma evenimentul într-o seară memorabilă și plină de culoare. 

Mai mult, pentru că sunt realizate din material biodegradabil și ecologic, care se descompune rapid în mediu, baloanele sunt sigure pentru copii. 

Sunt rezistente și nu se sparg ușor, astfel că baloanele din latex nu reprezintă un risc pentru copil. 

Dacă ești în căutare de baloane latex copii sau bebeluși, descoperă gama noastră de produse pe site.

Shopping Cart
Acasa
Cont
Produse