10% reducere pentru persoanele juridice.
10% reducere pentru persoanele juridice.

Completează formularul de înscriere

Completează formularul de mai jos pentru a crea un cont gratuit. 

Verificăm contul

În termen de 24 de ore,  vom verifica contul și vom trimite un e-mail prin care vom confirma activarea contului.

Loghează-te în cont

Loghează-te în cont și bucură-te de avantajele oferite de Party Balloons.

Prețuri în regim de furnizor și reduceri

După ce vă înregistrați, veți avea acces la prețurile companiei. Noi creăm lista noastră de prețuri astfel încât să aveți la noi prețuri identice sau mai mici ca atunci când cumpărați direct de la producător. În plus, pentru achiziții mai mari ale aceluiași produs, oferim reduceri de cantitate - atunci când cumpărați, de exemplu, 5 sau 20 de bucăți din același produs, puteți obține chiar și o reducere de până la 30% din prețul angro. Noi creăm lista noastră de prețuri astfel încât să aveți la noi prețuri identice sau mai mici ca atunci când cumpărați direct de la producător. În plus, pentru achiziții mai mari ale aceluiași produs, oferim reduceri de cantitate - atunci când cumpărați, de exemplu, 5 sau 20 de bucăți din același produs, puteți obține chiar și o reducere de până la 30% din prețul angro.

Livrare gratuită. fără comandă minimă obligatorie

Clientul tău a schimbat culoarea decorului joi după-amiază și trebuie să comanzi câteva articole mici? Expediem chiar și comenzi în valoare de doar câțiva lei și oferim transport gratuit, în funcție de țara de livrare și de valoarea comenzii.

Istoricul plăților și al comenzilor

Aveți acces la istoricul comenzilor dvs., permițându-vă să găsiți rapid baloanele comandate anterior. 

Toate brand-urile importante într-un singur loc

Nu trebuie să faceți cumpărături în 3-4 magazine - la noi puteți obține toate instrumentele, baloanele și decorațiunile necesare de la mărci precum  Kalisan, Balloonia și multe altele.

Pentru orice nelămurire, ne puteți contacta aici:

Tel.: +4 0722 303 069

Email: contact@partyballoons.ro

Înregistrează-te

A link to set a new password will be sent to your email address.

România

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Coș de cumpărături
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.
Start typing to see products you are looking for.
Magazin
Favorite
0 items Coș
Contul meu