10% reducere pentru persoanele juridice.
10% reducere pentru persoanele juridice.

ALĂTURĂ-TE PETRECERII!

Devino membru pentru a câștiga Puncte de petrecere și recompense exclusive atunci când faci cumpărături online La Party Balloons!

Cum funcționează

1

Te înregistrezi pe site

Creează un cont pentru a câștiga puncte

2

Începe să câștigi puncte

Dă start cumpărăturilor 

2

Revendică punctele

Tranformă punctele în reduceri exclusive

Modalități de a câștiga puncte

Pentru a genera un voucher trebuie sa fii conectat si sa mergi in pagina Punctele mele
 

5% inapoi pentru fiecare comanda plasata

Cei 5% se transforma în puncte iar punctele se transforma în voucher de reducere

 

Plasezi comenzi în valoare totala de 1000 de lei

Primești 1000 de punte

 

 

Convertești 1000 de puncte

Primești voucher cadou 50 de lei

 

 

 

FOLOSEȘTE ACUM PUNCTELE TALE

Valorificarea punctelor de petrecere este ușoară! Faceți clic pe Valorificați punctele mele, apoi copiați și inserați codul la finalizarea comenzii.

 100 puncte pentru fiecare utilizator inregistrat prin link-ul tau.
 1 punct pentru fiecare leu cheltuit pe site la noi.
 50 de puncte pentru fiecare like si share/tag.

A te alătura programului de recompense Party Balloons  este simplu (și gratuit)! Înscrieți-vă folosind adresa de e-mail prin pagina noastră de recompense. Indiferent dacă sunteți un client fidel sau un nou invitat al petrecerii, oricine se poate alătura oricând – nu este necesară cheltuieli minime pentru a deveni Membru. Asigurați-vă că vă conectați la contul dvs. pentru a câștiga puncte, a valorifica puncte și pentru a vă bucura de avantajele de a fi „pe listă

Nu, punctele strânse nu expiră.

Odată autentificat, vă puteți verifica soldul punctelor atât pe pagina Recompense, cât și pe pagina Cont. Dacă întâmpinați probleme sau ceva nu pare corect, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@partyballoons.ro

Câștigați puncte de fiecare dată când faceți cumpărături la partyballoons.ro . Punctele de petrecere sunt câștigate pentru fiecare leu pe care îl cheltuiți, excluzând taxele și taxele de expediere Vă rugăm să acordați 48 de ore pentru ca punctele să apară pe pagina Contului dvs.

Odată autentificat, vă puteți verifica nivelul pe pagina Cont.

Retururile de mărfuri trebuie făcute în conformitate cu politica de returnare a Party Balloons. La retur, suma cheltuită aplicată stării dvs. pentru achiziția inițială va fi dedusă din contul dvs.

Faceți clic pe „Ați uitat parola?” pentru a vă reseta parola. De acolo, vă veți verifica adresa de e-mail și vă vom conduce prin proces și vă vom reintroduce în contul dvs. Dacă întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@partyballoons.ro

Din păcate, nu puteți transfera puncte între două conturi. Puteți acumula puncte pe mai mult de 2 conturi separate (în funcție de contul/e-mailul cu care sunteți autentificat în timp ce faceți cumpărături), dar vă recomandăm să utilizați un singur cont pentru a vă maximiza punctele!

În primul rând, asigurați-vă că v-ați conectat la contul corect înainte de a încerca să vă răscumpărați punctele. Dacă, după conectare, tot nu reușiți să vă valorificați corect punctele, nu ezitați să ne contactați la contact@partyballoons.ro 

Coș de cumpărături
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.
Start typing to see products you are looking for.
Magazin
Favorite
0 items Coș
Contul meu