10% reducere pentru persoanele juridice.
10% reducere pentru persoanele juridice.

Program de afiliere

Îți place să aduci bucurie în viețile oamenilor? Devino și tu afiliat Party Balloons și fă parte dintr-o comunitate pasionată de distracție și veselie!

Cu Party Balloons, fiecare zi este o petrecere! Oferim cele mai creative și distractive baloane pentru orice ocazie, de la aniversări și petreceri de botez până la evenimente corporative și nunți elegante. Cu o varietate impresionantă de culori, forme și teme, avem baloane pentru fiecare gust și sărbătoare.

De ce să devii afiliat Party Balloons?
  1. Comisioane atractive pentru fiecare vânzare generată prin link-ul tău de afiliere.
  2. Acces la imagini și conținut de calitate pentru a-ți promova produsele în mod eficient.
  3. Suport personalizat din partea echipei noastre pentru a-ți maximiza potențialul de câștig.
Cum vei obține comisionul?

Comisionul este obținut în principal prin urmărirea și înregistrarea vânzărilor care provin din link-ul unic de afiliere pe care îl primești în momentul în care te înregistrezi ca afiliat Party Balloons. Atunci când cineva face clic pe link-ul tău și efectuează o achiziție pe site-ul nostru, sistemul nostru înregistrează acea tranzacție ca provenind de la tine, iar tu vei primi un comision în funcție de politica noastră de afiliere.

De obicei, aceste comisioane sunt calculate ca procent din valoarea vânzării sau ca sumă fixă pentru fiecare vânzare generată. Este important să monitorizezi și să urmărești tranzacțiile efectuate prin link-ul tău de afiliere pentru a asigura o înregistrare corectă a comisioanelor.

Pentru a-ți asigura că primești comisionul corect, este esențial să promovezi link-ul tău de afiliere în mod eficient și să încurajezi potențialii clienți să facă achiziții folosind acest link. Cu cât atragi mai mulți clienți și generezi mai multe vânzări, cu atât vei câștiga mai multe comisioane.

Care sunt pașii necesari pentru a primi comision?
  1. Înregistrare: Înregistrează-te ca afiliat pe platforma noastră de afiliere. Acolo vei furniza informațiile tale de contact și vei primi un link unic de afiliere.

  2. Promovare: Folosește link-ul de afiliere primit pentru a promova produsele Party Balloons. Acest link va urmări traficul și vânzările generate de pe site-ul tău, blogul tău, rețelele sociale sau alte canale de promovare.

  3. Generare de vânzări: Persoanele care fac clic pe link-ul tău de afiliere și efectuează achiziții pe site-ul Party Balloons vor fi înregistrate ca vânzări generate de tine.

  4. Urmărire și înregistrare: Sistemul nostru de afiliere urmărește și înregistrează vânzările realizate prin link-ul tău de afiliere.

  5. Calculul comisioanelor: Comisioanele tale vor fi calculate în funcție de politica noastră de afiliere, care poate fi un procent din valoarea vânzării sau o sumă fixă pentru fiecare vânzare generată.

  6. Plata: Odată ce ai acumulat suficiente comisioane conform pragului minim de plată specificat în politica noastră de afiliere, vei fi eligibil pentru plată. Plățile pot fi făcute în mod obișnuit prin metode precum transfer bancar, PayPal sau alte metode de plată specificate.

Asigură-te că urmărești și îndeplinești cerințele și termenii politicii noastre de afiliere pentru a te asigura că primești comisioanele în mod corect și prompt.

Devino și tu afiliat Party Balloons. Inregistreaza-te sau logheaza aici!

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

România

Coș de cumpărături
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.
Start typing to see products you are looking for.
Magazin
Favorite
0 items Coș
Contul meu