Livrare gratuita pentru comenzile de peste 350 lei si 10% discount pentru persoane juridice.

Arcade si Aranjamente Baloane

Afișez toate cele 7 rezultate

Arcadele de baloane sunt perfecte pentru evenimentele speciale, indiferent de ocazie. Chiar dacă vorbim despre nunți, botezuri sau alte evenimente, arcadele de baloane oferă un plus de eleganță și farmec decorului. 

Pe site găsești arcade baloane disponibile în diferite modele, astfel încât să poți alege cel mai potrivit pentru evenimentul tău. 

În primul rând, arcadele din baloane sunt o opțiune populară pentru nunți și sunt preferate de miri. Pot fi amplasate în fața locației pentru a crea o intrare uimitoare și a oferi invitaților un punct focal atractiv. 

Arcadele de baloane pentru nuntă pot fi folosite și pentru crearea unui panou foto uimitor, perfect pentru a fotografia momentele speciale de la nuntă.

Poți opta și pentru arcada baloane pentru botez. Le poți amplasa în fața locației și poți crea un panou foto cu numele copilașului pentru a face poze cu familia și invitații. 

Majoratele sunt o altă ocazie în care arcadele de baloane sunt des folosite. Sunt amplasate în fața locației sau chiar în locație și sunt folosite pentru a oferi invitaților un loc special pentru poze. 

De asemenea, poți folosi arcade baloane și pentru evenimentele de tip corporate, precum lansările de produse sau servicii sau deschiderea unor noi locații. Poți alege baloane în culorile companiei și poți pune reflectorul pe locația ta în acest fel. 

Arcadele din baloane pe care le găsești pe site sunt realizate din folie de înaltă calitate, durabilă și ușor de utilizat. Chiar dacă amplasezi arcada în exterior, aceasta nu se va deteriora, iar baloanele își vor păstra forma indiferent de vreme. 

Adaugă un plus de eleganță oricărui eveniment din viața ta folosind arcadele din baloane, disponibile în multe dimensiuni și culori, astfel încât să acopere o varietate de teme.  

Shopping Cart