10% reducere pentru persoanele juridice.

Livrare gratuita pentru comenzile de peste 350 lei.

Baloane Imprimate

Afișez 1 - 24 din 50 de rezultate

Dacă vrei să organizezi o petrecere sau un eveniment memorabil, ai nevoie de baloane latex imprimate. Sunt unul dintre cele mai populare accesorii decorative folosite la orice eveniment, de la petreceri pentru copii, la evenimente corporative și nunți. 

Acest tip de baloane sunt accesorii excelente dacă vrei să aduci un plus de valoare și personalitate decorului tău.

În plus, pentru că sunt fabricate din latex calitativ, aceste baloane sunt flexibile, ușor de umflat și de utilizat. În plus, latexul este sigur și durabil. Baloanele fabricate din latex sunt rezistente și le poți umfla la dimensiunea pe care o vrei fără să se spargă. 

Baloanele din latex imprimate sunt disponibile într-o gamă mare de forme, culori și dimensiuni, astfel încât să găsești cu ușurință modelul potrivit ție. 

Baloanele imprimate și personalizate sunt perfecte pentru evenimentele la care vrei să adaugi un plus de personalitate. Dacă organizazi o petrecere pentru copii, atunci baloanele imprimate cu animal print sau cu diferite pattern-uri și personaje vor fi atracția principală.

Pentru nunți sau botezuri poți opta pentru culorile pastelate sau pentru baloanele din latex cu imprimeuri elegante. 

În plus, pe site vei găsi și seturi de baloane din latex imprimate, astfel încât să armonizezi decorul tău cu modele și forme asemănătoare. 

Dacă ești în căutarea unui accesoriu decorativ și ușor de utilizat, dar care să fie atractiv pentru invitații evenimentului tău, baloanele din latex imprimate sunt soluția. Descoperă pe site toată gama noastră de baloane și accesorii.

Shopping Cart
Acasa
Cont
Produse