10% reducere pentru persoanele juridice.

Baloane Latex Confetti

Afișez 1 - 24 din 30 de rezultate

Petrecerile organizate vor arăta mai bine cu baloanele din confetti. Fie că alegi baloane confetti albastre sau roz, acestea sunt ideale pentru o atmosferă memorabilă și plină de energie. 

Aceste baloane cu confetti sunt create prin adăugarea de bucăți mici de confetti în interiorul balonului, care se agită și se mișcă în timpul evenimentului, creând un efect vizual impresionant.

În plus, le poți umple cu heliu, astfel încât să plutească în aer, oferindu-ți o libertate mare în aranjarea decorului. 

Un alt avantaj important al baloanelor confetti este că sunt fabricate din latex, material biodegradabil și rezistent. Nu poluează mediul înconjurător, pot fi eliminate responsabil după eveniment și sunt sigure pentru copii, fără să prezinte riscuri pentru sănătatea lor. 

Baloanele confetti albastre sunt potrivite pentru petrecerile tematie de băieți sau pentru orice eveniment care are în centru această culoare. Ele pot fi combinate cu alte accesorii de petrecere, dacă îți dorești să creezi un decor armonios. 

Pe de altă parte, baloanele confetti roz sunt potrivite pentru petrecerile fetițelor. Culoarea poate fi ușor combinată cu alte culori sau accesorii, pentru crearea unui efect vizual uimitor. 

Baloanele din latex sunt o alegere potrivită dacă vrei să aduci o notă de distracție și veselie petrecerii tale. Fie că alegi baloane confetti albastre sau roz, aceste baloane sunt o alegere responsabilă pentru mediu și pentru copii. 

Nu mai sta pe gânduri și descoperă gama noastră de baloane confetti potrivită pentru petreceri și aniversări.

Shopping Cart
Acasa
Cont
Produse