10% reducere pentru persoanele juridice.
10% reducere pentru persoanele juridice.

Politica de confidențialitate

SC INDEQO TRADING SRL
CUI: RO45288176
email: contact@partyballoons.ro
Tel: 0722303069
Adresa: Dantelei 37, sect 5 Bucuresti

Bine ați venit pe site-ul nostru.În cazul în care continuați să navigați și să utilizați acest site web, sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții de utilizare, care împreună cu politica noastră de confidențialitate stabilește relația dumneavoastră cu Indeqo Trading pe site-ul acesta.

Vedere de ansamblu
Acest site web este operat de Indeqo Trading. De-a lungul site-ului, termenii „noi”, „nouă” și „nostru” se referă la Indeqo Trading. Indeqo Trading oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site pentru dumneavoastră, utilizatorii, fiind condiționate de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și avizelor menționate aici. Prin vizitarea site-ului nostru și/sau cumpărarea unui produs de la noi, vă implicați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termenii serviciului”, „Termeni”), inclusiv termenii suplimentari, condițiile și politicile la care se face referire aici și/sau prin hyperlinkurile disponibile. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare a utilizatorilor, care sunt browser-e, furnizori, clienți, comercianții și/sau colaboratori de conținut. Vă rugăm să citiți Termenii serviciului cu atenție, înainte de a accesa sau folosi site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați Termenii serviciului. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile prezentului contract, atunci nu puteți accesa site-ul sau nu puteți utiliza niciun serviciu. În cazul în care acești Termeni ai serviciului sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la Termenii serviciului. Orice caracteristici noi sau instrumente care sunt adăugate la magazinul curent trebuie să fie, de asemenea, supuse Termenilor serviciului. Puteți revedea cea mai recentă versiune a Termenilor serviciului, în orice moment, pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni ai serviciului prin postarea actualizărilor și/sau modificarea site-ului. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru schimbări. Utilizarea continuă sau accesul la site după afișarea oricăror modificări constituie acceptarea modificărilor.

Termenii magazinului online
Acceptând Termenii serviciului, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne dați acordul pentru a permite oricăreia dintre persoanele minore aflate în întreținerea dumneavoastră să utilizeze acest site. Nu aveți dreptul să utilizați produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici nu puteți încălca, în utilizarea Serviciului, legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor). Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă. O încălcare sau o violare a oricăruia dintre termeni va avea ca rezultat terminarea imediată a serviciilor dumneavoastră.

Condiții generale
Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul pentru cineva din orice motiv în orice moment. Înțelegeți că conținutul (neincluzând informațiile cărții de credit) poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diferite rețele și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice de conectare la rețele sau dispozitive. Informațiile cărții de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului de-a lungul rețelelor. Sunteți de acord să nu reproduceți, să nu copiați, să nu vindeți, să nu revindeți sau să exploatați orice parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea noastră expresă scrisă. Titlurile folosite în prezentul acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu se vor limita sau nu vor afecta în vreun fel acești termeni.

Acuratețea, completitudinea și oportunitatea informațiilor
Nu suntem responsabili dacă informațiile postate pe site nu sunt corecte, complete sau curente. Materialul de pe site este oferit doar ca informație generală și nu trebuie să vă bazați pe el sau să-l folosiți ca singura bază pentru luarea de decizii, fără consultarea unor surse primare, mai precise, mai complete sau resurse care necesită mai mult timp. Încrederea acordată materialului de pe acest site se face pe propriul risc. Site-ul poate conține anumite informații mai vechi. Informațiile mai vechi, în mod necesar, nu sunt actuale și vă sunt oferite doar ca referințe. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să urmăriți modificările efectuate pe site.

Modificările serviciului și ale prețurilor
Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără o notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau a întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținutul acestuia) fără o notificare în prealabil. Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau față de o parte terță pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

Produsele
Anumite produse pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse pot fi în cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului numai în conformitate cu Politica de returnare. Am făcut toate eforturile necesare pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor care apar în magazin. Nu putem garanta că monitorul calculatorului va afișa culorile exacte ale produselor. Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către o persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricărui produs sau serviciu pe care îl oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor se pot schimba în orice moment fără preaviz, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a retrage de la vânzare orice produs oricând. Orice ofertă pentru un produs sau serviciu făcută pe acest site este nulă în cazul în care interzisă. Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră vă va satisface așteptările sau că unele erori ale Serviciului vor fi corectate.

Acuratețea informațiilor de facturare și de cont
Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă pe care o plasați pe site-ul nostru. Putem, după propria discreție, limita sau anula cantitățile achiziționate per persoană, per gospodărie sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzile plasate cu același cont de client, aceeași carte de credit și/sau comenzile care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care realizăm o modificare sau anulăm o comandă, vom încerca să vă înștiințăm contactându-vă prin e-mail și/sau adresă de facturare/număr de telefon furnizat în momentul în care comanda a fost plasată. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, în opinia noastră exclusivă, par a fi introduse de către dealeri, intermediari sau distribuitori. Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte și informații despre cont pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru online. Sunteți de acord să actualizați prompt contul dumneavoastră, precum și alte informații, inclusiv adresa de e-mail, numărul cărții de credit și data de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile dumneavoastră și să vă contactăm dacă este necesar. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți Politica de returnare.

Instrumentele opționale
Vă putem oferi acces la instrumentele unor părți terțe, pe care nici nu le monitorizăm și nici nu avem control asupra datelor inserate. Recunoașteți și sunteți de acord că noi oferim acces la astfel de instrumente „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile”, fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care rezultă din sau cu privire la utilizarea de instrumente opționale ale unei părți terțe. Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc și la discreția dumneavoastră și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și sunteți de acord cu termenii în care instrumentele sunt furnizate de către furnizorul(ii) terț(i) partener(i). De asemenea, putem, pe viitor, oferi noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și/sau servicii noi vor fi, de asemenea, obiectul acestor Termeni ai serviciului.

Linkurile de la părțile terțe
Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la părți terțe. Linkurile de la părțile terțe de pe acest site vă pot direcționa către site-uri terțe, care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateții și nu garantăm și nu vom avea nicio responsabilitate pentru materiale sau site-uri ale unor părți terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor părți terțe. Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile unor părți terțe. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile părții terțe și asigurați-vă că le înțelegeți, înainte de a vă angaja într-o tranzacție. Plângerile, reclamațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele părții terțe ar trebui să fie îndreptate către respectivele părți terțe.

Comentariile utilizatorilor, feedbackurile și alte documente
În cazul în care, la solicitarea noastră, trimiteți anumite comentarii specifice (de exemplu înregistrări pentru concurs) sau fără o solicitare din partea noastră trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (mai bine spus, „comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricție, edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în alt mod, în orice mediu un comentariu pe care ni l-ați trimis. Nu avem și nu ar trebui să avem obligația (1) să ținem comentariile secrete; (2) să plătim despăgubiri pentru comentarii; sau (3) să răspundem la comentarii. Putem, dar nu suntem obligați, să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la discreția noastră, că este ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau care altfel comportă obiecții sau încalcă proprietatea intelectuală a unei părți sau a acestor Termeni ai serviciului. Sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu vor încălca niciun drept al unei părți terțe, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, de confidențialitate, de personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Mai departe, sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau un virus de calculator sau alte tipuri de malware, care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a unui alt site partener. Nu aveți dreptul să utilizați o adresă de e-mail falsă, să pretindeți că sunteți altcineva decât sunteți cu adevărat, pentru ca astfel să ne induceți în eroare pe noi sau părțile terțe cu privire la originea comentariilor. Sunteți singurul responsabil cu comentariile pe care le faceți și cu acuratețea acestora. Nu avem nicio responsabilitate și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru comentariile postate de dumneavoastră sau o parte terță.

Informațiile personale
Introducerea de către dumneavoastră a informațiilor cu caracter personal prin intermediul magazinului este guvernată de Politica noastră de confidențialitate. Vizualizeaza si Politica de confidențialitate.

Greșelile, neconcordanțele și omisiunile
Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu, care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni, care se pot referi la descrieri de produse, prețuri, promoții, oferte, taxele de transport al produsului, durata de livrare și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inadvertențele sau omisiunile, precum și de a modifica sau actualiza informațiile sau a anula comenzile în cazul în care o informație din Serviciu sau de pe un site partener este incorectă, în orice moment, fără o notificare prealabilă (inclusiv după ce ați plasat comanda). Nu avem nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din cadrul Serviciului sau de pe orice site partener, inclusiv și fără a se limita la informații legate de preț, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nicio actualizare specificată sau modificare a datei aplicate în cadrul Serviciului sau pe orice site partener nu ar trebui să fie luată pentru a indica faptul că toate informațiile din cadrul Serviciului sau pe orice site partener au fost modificate sau actualizate.

Utilizatorii interziși
Pe lângă alte interdicții stabilite în Termenii serviciului, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în scopuri ilicite; (b) să solicitați altor persoane să efectueze sau să participe la acte ilegale; (c) să încălcați reglementările internaționale, federale, provinciale sau de stat, reguli, legi, ordonanțe locale; (d) să încălcați drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) să hărțuiți, abuzați, insultați, vătămați, defăimați, calomniați, discreditați, intimidați sau să discriminați în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să prezentați informații false sau care induc în eroare; (g) să încărcați sau să transmiteți viruși sau orice alt tip de cod dăunător, care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau operarea Serviciului sau unui site partener, a altor site-uri sau a internetului; (h) să adunați sau să urmăriți informațiile personale ale celorlalți; (i) să folosiți spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze cu sau să ocolească elementele de securitate a Serviciului sau a unui site partener, a altor site-uri sau internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a unui site partener pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

Neacordarea garanțiilor. Răspunderea limitată
Nu garantăm, reprezentăm sau asigurăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori. Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de încredere. Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pe perioade de timp nedeterminate sau anula serviciul în orice moment, fără notificare. Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul este pe riscul dumneavoastră. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate către dumneavoastră prin intermediul serviciului (cu excepția menționării în mod expres de către noi) sunt furnizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dumneavoastră, fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitate vandabilă, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare. În niciun caz eyerim, directorii, funcționarii, angajații, filialele, agenții, contractorii, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu sunt răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice distrugeri directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau derivate de orice natură, inclusiv, dar fără a se limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire sau orice daune similare, fie pe bază de contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care decurge din utilizarea unui serviciu sau produs procurat cu ajutorul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată de utilizarea serviciului sau a unui produs, incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice erori sau omisiuni în conținut sau pierderi sau daune de orice fel apărute ca urmare a utilizării serviciului sau orice conținut (sau produs) postat, transmis sau altfel puse la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă a fost informat de posibilitatea lor. Pentru că unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră este limitată în măsura maximă permisă de lege.

Reglementările legii
Acești Termeni ai serviciului și orice acorduri separate prin care vă punem la dispoziție Serviciile sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Romania.

Schimbările termenilor serviciului
Puteți revedea cea mai recentă versiune a Termenilor serviciului, în orice moment, pe această pagină. Ne rezervăm dreptul, la propria discreție, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni ai serviciului, prin postarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați site-ul nostru periodic pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul nostru sau la Serviciu după afișarea modificărilor acestor Termeni ai serviciului reprezintă acceptarea modificărilor.

Informațiile de contact
Întrebările cu privire la Termenii serviciului trebuie să ne fie trimise la adresa office@partyballoons.ro.

Coș de cumpărături
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.
Start typing to see products you are looking for.
Magazin
Favorite
0 items Coș
Contul meu