10% reducere pentru persoanele juridice.

Seturi Baloane

Afișez 1 - 24 din 64 de rezultate

Cauți seturi de baloane sau seturi de baloane aniversare? Descoperă o varietate de seturi de baloane, de forme și mărimi diferite, cu imprimeuri colorate și atractive, potrivite pentru petreceri sau evenimente din viața privată. 

Adaugă culoare și eleganță evenimentului tău, folosind seturile special gândite pentru a crea un decor uniform și special. 

Seturile de baloane se integrează perfect în decor, și pot include mai multe baloane de aceleași dimensiuni pentru a putea contura aranjamente interesante. 

De cele mai multe ori, seturile de baloane pot fi mai accesibile la preț față de baloanele pe care le cumperi individual. 

Seturile de baloane pe care le găsești pe site sunt realizate din latex, un material foarte rezistent. Baloanele din latex pot fi umflate mult, astfel că materialul rezistă presiunii și nu se rupe. Sunt și rezistente în timp, aceste baloane putând fi folosite pentru o perioadă lungă. 

Găsești pe site seturi de baloane de diferite forme și dimensiuni, cu imprimeuri atractive, potrivite atât pentru petrecerile de nuntă, pentru botezuri, pentru aniversări. În plus, le poți folosi ca să decorezi camera bebelușilor și copiilor și pot fi perfecte pentru un cadou inspirat. 

Latexul este material natural, biodegradabil și reciclabil, baloanele din latex fiind o opțiune ecologică și sigură pentru copii. 

Alege din seturile de baloane disponibile pe site și bucură-te de o aniversare simpatică, cu un decor pe cinste, alături de prieteni și familie.

Shopping Cart
Acasa
Cont
Produse