10% reducere pentru persoanele juridice.

Livrare gratuita pentru comenzile de peste 350 lei.

Returnarea produselor

CADRUL LEGAL

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Dreptul de retur este valabil doar pentru clientii persoane fizice care au  comandat produse de la magazinul online www.partyballoons.ro.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Recomandari pentru returnarea produselor:

Daca vreti sa returnati sau sa schimbati produsele, o puteti face, in termen de 15 zile de la data livrarii in aceeiasi stare/conditie in care a fost livrat.

Costul returnarii produselor este suportat de către client. Acesta va fi suportat de către partyballoon.ro decat daca produsele sunt defecte, deteriorate sau furnizate in mod necorespunzator.

Toate produsele returnate sunt verificate la primire. Daca un produs este returnat intr-o stare considerata necorespunzatoare pentru revanzare, ne vom procesa restituirea si va vom returna produsul.

Anularea comenzii:

Daca suntei contractant in calitate de consumator, puteti anula un Contract in orice moment in termen de 15 zile lucratoare, incepand cu ziua dupa ce ati primit produsele.

Shopping Cart
Acasa
Cont
Produse