10% reducere pentru persoanele juridice.

Livrare gratuita pentru comenzile de peste 350 lei.

Baloane Latex Nunta

Afișez toate cele 18 rezultate

Baloanele sunt elemente indispensabile la nuntă, mai ales pentru fotografiile miresei cu domnișoarele de onoare, pentru arcadele și panourile decorative de nuntă sau pentru ringurile de dans amenajate inventiv. 

Baloanele de nuntă pot fi utilizate în multe moduri la o nuntă: de la decorarea locului de ceremonie, a casei și a sălii, până la amenajarea unui tablou de fotografii sau decorarea meselor din sală. 

Îți punem la dispoziție o gamă largă de modele de baloane nuntă, în forme și culori diferite, astfel încât se potrivesc perfect indiferent de temă sau stilul ales pentru eveniment. 

În funcție de preferințele tale, poți opta pentru baloane cu inscripții sau mesaje speciale, baloane cu forme inedite sau în culorile preferate. 

Baloanele miresei sunt un element important în decorul de nuntă, putând fi folosite pentru a amenaja mașina, pentru arcade sau pentru buchete elegante. 

În plus, arată grozav în fotografiile cu rochia de mireasă, mai ales pentru că adaugă farmec, culoare și sentimente de bucurie. 

Modele de baloane pentru nuntă de pe site sunt fabricate din latex, material care este biodegradabil și 100% sigur. În plus, este un material rezistent, iar baloanele îți păstrează forma indiferent că sunt amplasate în interior sau în exterior. 

Optează pentru baloane cu mesaje sau cu imprimeuri pentru a oferi un plus de personalitate decorului și pentru a marca ziua cea mare în cel mai original mod.

Intră pe site și descoperă  alegerea mireselor în materie de baloane nuntă pentru un decor deosebit. 

Shopping Cart
Acasa
Cont
Produse