10% reducere pentru persoanele juridice.

Livrare gratuita pentru comenzile de peste 350 lei.

Baloane Latex Macaron

Afișez 1 - 24 din 61 de rezultate

Culorile pastelate nu doar că sunt o alegere elegantă pentru orice petrecere, dar sunt potrivite pentru orice temă, de la petreceri pentru adulți și până la petrecerile pentru copii. 

Baloanele din latex macaron sunt disponibile în mai multe tipuri, inclusiv culori pastel. Sunt fabricate din latex de calitate superioară și sunt naturale și biodegradabile, așadar sunt sigure pentru mediu și pentru copiii.

Modelele de baloane macaron disponibile pe site sunt în culori pastelate, care includ roz prăfuit, albastru pastel sau verde mentă. Culorile sunt potrivite pentru orice temă de petrecere și creează o atmosferă plăcută și elegantă. 

Găsești pe site modele disponibile în dimensiuni diferite, de la 13 la 90 de centimetri. Recomandăm să folosești aceste baloane pentru a crea un panou impresionat sau pentru a adăuga o pată de culoare evenimentului tău. 

Baloanele macaron sunt rezistente și pot fi umflate atât cu aer cât și cu heliu. Pot rezista zile întregi și le poți refolosi chiar și la alte petreceri. 

Te invităm să răsfoiești întreg catalogul nostru de baloane latex macaron pe site.

Shopping Cart
Acasa
Cont
Produse