10% reducere pentru persoanele juridice.

Cum comand / Cum plătesc

Cum Comand

Pentru a comanda produse din magazinul nostru virtual trebuie doar sa alegeti si sa adaugati produsele dorite apasand butonul „Adauga in Cos”.

Dupa ce ati ales/adaugat produsele dorite, in partea din dreapta sus a paginii aveți o imagine ce reprezintă coșul de cumpărături.  Daca totul este corect, apasati „Finalizeaza comanda” si site-ul va va trimite la „Finalizeaza comanda” alegand modalitatea de plata.

Puteti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau va puteti crea un cont. In oricare dintre cazuri, trebuie sa completati formularele cu datele de facturare.

Selectați “Persoana fizica” sau “Persoana juridica” în pagina de finalizare a comenzii și introduceți datele necesare pentru facturare. Dacă doriți factura pe firma, va rugam sa introduceți și denumirea firmei și CUI-ul societății.

Prețurile exprimate în magazinul online conțin TVA.

Selectați modalitatea de livrare, precum și modalitatea de plata. 

Pentru plata online cu cardul, folosim STRIPE, un procesator de plata 100% securizat.

Baloanele livrate prin curier, se livrează dezumflate

***Livrari baloane umflate cu heliu: serviciu disponibil la cerere pentru Bucuresti si Ilfov.

Comenzile se pot ridica si personal de la sediul nostru din Bucuresti, strada Dantelei nr 37, sector 5 sau se pot livra la domiciliu in Bucuresti si Ilfov, contra unui cost suplimentar.

Daca doriti sa programati o livrare sau ridicare de la sediul nostru, va rugam sa specificati aceste detalii in campul „Note comanda” si veti fi contactat telefonic de un operator al magazinului nostru pentru confirmarea comenzii.

Cum Platesc

Plata produselor achizitionate din magazinul virtual www.partyballoons.ro se poate face astfel:

1. Plata ramburs (numerar la livrare). Plata se face integral la primirea coletului catre curierul care efectueaza livrarea

2. Plata online cu cardul. Pentru plata online cu cardul, folosim STRIPE, un procesator de plata 100% securizat.

Shopping Cart
Acasa
Cont
Produse