10% reducere pentru persoanele juridice.

Livrare gratuita pentru comenzile de peste 350 lei.

Panouri Paiete

Dacă ești în căutarea unui decor spectaculos, îți recomandăm să optezi pentru un panou din paiete. Poate fi utilizat pentru a aduce un plus de eleganță în orice încăpere sau pentru orice eveniment. Folosind un panou din paiete poți crea panouri inedite pentru fotografii sau pentru decoruri impresionante. 

Panourile sunt fabricate din paiete de înaltă calitate, cu o strălucire uimitoare și care sunt disponibile în mai multe culori. 

Panourile de paiete solaAir sunt ușor de montat și pot fi utilizate atât ca panouri pentru petreceri, cât și pentru expoziții, creând o ambianță de poveste. 

Una dintre cele mai importante calități ale acestor panouri este durabilitatea lor. Materialul nu se decolorează, iar intensitatea paietelor nu se pierde în timp. Panoul va arăta la fel de impresionat ca în prima zi de folosire.

De asemenea, aceste panouri sunt ușor de curățat și întreținut, ceea ce le face ideale pentru utilizarea într-un mediu aglomerat, cum ar fi petreceri sau evenimente publice.

De cele mai multe ori, astfel de panouri dinamice sunt folosite pentru zile de naștere, pentru majorate, pentru nunți sau pentru colțuri foto. În general, dacă îți dorești un decor care să iasă în evidență, atunci panourile din paiete sunt pentru tine. 

În plus, se instalează ușor și pot fi folosite timp îndelungat, pentru că sunt foarte rezistente în timp, chiar dacă le montezi în interior sau în exterior. 

Folosind aceste panouri poți crea structuri dinamice, colorate și care par în continuă mișcare, generând numeroase modalități de a le folosi.

Pe site vei găsi mai multe modele de panouri din paiete solAir, în culori și mărimi diferite, potrivite pentru fundaluri uluitoare sau decoruri care să stârnească aprecieri.

Shopping Cart
Acasa
Cont
Produse